VISSZA A KEZDŐLAPRA

Jogi nyilatkozat

A látogató az MPK Magyar Pénzügyi Közvetítő Zrt. www.mpk.hu internetes honlapján megjelenő bármely oldal megnyitásával, illetve a honlapon feltüntetett e-mail címek elérésével az alábbi feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja:

A honlapon megjelenő valamennyi információ és adat kizárólag tájékoztatásul szolgál.

Az MPK Zrt. nem vállal felelősségét azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából, általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeztek.

Amennyiben a honlapon keresztül, vagy az azon feltüntetett e-mail címet használva személyes adatokat (pl. név, cím, e-mail cím, telefonszám, faxszám) ad meg, azokat az MPK Zrt. a rá vonatkozó hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli. Az adatok megadása önkéntes. Az adatkezelés célja a megbízás teljesítése, a Megbízóval való kapcsolattartás és kommunikáció.

A honlapon megjelenő nevek, kifejezések, logók, képek, grafikák, elgondolások, adatok és információk törvényi védelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

Adatvédelmi tisztviselő
Az adatvédelmi tisztviselő elérhetősége: adatvedelem@mpk.hu.